Dr Ana Lazarević na Prvoj HealthPharm 2024 Konferenciji

Naša managing partnerka, dr Ana Lazarević, učestvovala je na prvoj HEALTHPHARM 2024, SEE FORUM & FAIR / BUSINESS, LEGAL, TECH & LIFE SCIENCE konferenciji,
održanoj u organizaciji udruženja HARMONIUS – WESTERN BALKANS LEGAL HUB BELGRADE CENTER FOR MEDICAL AND PHARMA LAW, i poslovnih klubova LEGALMIND i HEALTHPHARM.

Dr Ana Lazarević je govorila na panelu VI-2 „Kako kupiti i prodati kompaniju u oblasti zdravstva i farmacije?“, koji je moderirao prof. dr Vuk Radović. Ostali učesnici panela bili su ugledni advokati Branko Janković, Saša Stojanović i Jovana Veličković. Diskusija je obuhvatila ključne aspekte i izazove transakcija u zdravstvu i farmaceutskoj industriji, pružajući dragocene uvide i perspektive za sve prisutne.

Konferencija je okupila vodeće stručnjake iz oblasti prava, zdravstva, farmacije i tehnologije, omogućivši razmenu znanja i iskustava na najvišem nivou. Učešće dr Ane Lazarević na ovom značajnom događaju ističe našu predanost aktivnom učešću u relevantnim pravnim i poslovnim diskusijama.

Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da učestvujemo na ovom značajnom događaju i doprinesemo diskusiji o ključnim temama u oblasti zdravstva i farmacije.

Više informacija možete pronaći na: https://healthpharm.rs/

To Top