Igor Pršić Na panelu o izazovima elektronskog bankarstva na II godišnjoj konferenciji udruženja za stečajno pravo

Naš managing partner, Igor Pršić, učestvovao je na panelu „Izazovi elektronskog bankarstva“ u okviru II Godišnje konferencije Udruženja za stečajno pravo koja je održana u prostorijama Privedne komore Srbije 18. i 19. juna.

Panel je okupio izuzetne stručnjake, uključujući dr Mirjanu Radović koja je moderirala panelom, Marinu Papadakis, Generalnog sekretara Udruženja banaka Srbije i Dejana Devića, generalnog direktora Direkcije za zakonodavno-pravne poslove Narodne banke Srbije, koji su zajedno sa Igorom Pršićem diskutovali o ključnim aspektima i izazovima elektronskog bankarstva u savremenom poslovnom okruženju.

Konferencija je pružila platformu za razmenu znanja i iskustava između vodećih stručnjaka iz oblasti prava, bankarstva i finansija. Prisustvo Igora Pršića na ovom prestižnom događaju još jednom potvrđuje posvećenost naše kancelarije praćenju najnovijih trendova i izazova u pravnoj praksi.

Bila nam je čast učestvovati na ovom značajnom događaju i doprineti razmeni znanja i iskustava u oblasti elektronskog bankarstva.

Više možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji Udruženja za stečajno pravo: https://stecajnopravo.rs/

To Top