Advokat Mira Vučetić
Specijalni Savetnik za Porodično Pravo

Advokat Mira Vučetić

Biografija

Mira Vučetić je saradnik konsultant koja se specijalizovala za ugovorno pravo, porodično pravo, kao i medijaciju, odnosno mirno rešavanje sporova sa sledećim primarnim oblastima angažovanja:

  1. Specijalizovana je za oblast ugovornog prava, posebno prava zakupa. Poslednjih 12 godina angažovana je na projektu Robne Kuće Beograd, gde je učestvovala u pregovorima i izradila više stotina ugovora za 32 objekta. Učestvovala je u pregovorima i sastavljanju ugovora i za druge velike tržne centre, na strani zakupca i na strani zakupodavca, kao i u rešavanju potencijalnih problematičnih situacija u toku trajanja perioda Zakupa;
  2. Ima 10 godina iskustva u oblasti Porodičnog prava, postupka razvoda, starateljstva nad decom, davanja izdržavanja i ostalim pitanjima iz ove oblasti.
  3. Ima značajno iskustvo u oblasti medijacije i drugih oblika mirnog rešavanja sporova. Upisana je u registar posrednika, Ministarstva pravde i učestvovala je u više uspešno okončanih postupaka medijacije.
  4. Poslednje 2 godine aktivno zastupa kompaniju Digitful doo koja se bavi web analitikom, za koju je izradila brojne ugovore sa klijentima iz celog sveta.

U dosadašnjem toku bavljenja pravom Mira Vučetić poseduje iskustvo i u oblasti naslednog prava, zaštite od zlostavljanja, freelance ugovora.

 

Kvalifikacije:

  • Osnovne akademske studije Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu (međunarodni smer), 1999. godina – 2005. godina.

 

Registar posrednika:

  • Mira Vučetić je upisana u registar posrednika ministarstva pravde

 

Autorski radovi:

  • „Konstituisanje prava stanovanja kao lične službenosti“.
  • „Putovanje maloletnih lica preko granice“.

 

Mira Vučetić je autor objavljene knjige „Naslov je precenjen“.

 

Jezici:

  • Tečno govori engleski jezik i služi se španskim jezikom.
To Top